I förrgår hade jag en riktigt trevlig kväll. Min lilla lokal fylldes av mossa, grenar, nypon, kottar, bär, stenar, polkagrisar, kvistar, ståltråd, snören, damer & så en god kaka. Vi är ett gäng kvinnor i byn som har börjat träffas för att umgås, lära känna varandra och göra något roligt samtidigt. Det roliga bestämmer vi från gång  till gång & denna gång blev det kransar. Kransar lagom till allhelgonahelg och den kommande vintern. Kvällen resulterade i en himla massa fantastiska kransar & utsmyckningar. Jag ser redan fram till nästa gång.

The day before yesterday the women from my village came to my studio. We have decided to meet, regulary, get to know one another and do fun & creative things at the same time. On wedensday evening my studio filled up with cones, twigs, moss, berrys, rose-hips, wire, string, ladies & a really nice cake. It was wreath-making evening. So many fantstic wreaths and ornaments were made. Just in time for All Saint´s Day and the upcoming winter. I´m looking forward to next time.
/Madde

Tagged with:
 

7 Responses to Kransar & damer

 1. Maria skriver:

  Låter så mysigt att träffas på det viset. Synd att jag inte bor närmare, då kunde jag kanske också haka på =) (Jag har ju bott ganska nära för något år sedan, i Ratan)

 2. IréneJB skriver:

  Så himla mysigt. Minns när vi var ett gammalt kompisgäng som träffades och skapade tillsammans. Det är länge sedan och jag saknar det jättemycket. Att skapa tillsammans är ett bra sätt att umgås. Och fikat får man naturligtvis inte hoppa över :)

 3. ann skriver:

  Men så kul och okomplicerat det verkar. Vilka fina kransar. Så många goda idéer det finns. Hur gör man för att hinna allt man vill?

 4. madde madde skriver:

  Ja, det här är himla roligt. Vi hinner nog med för att vi vill, för att det är baserat på lust och att vi ses ungefär en gång i månaden.

 5. Juldekorationer skriver:

  […] kransar förra veckan, jag och grannarna i Skeppsvik, för tredje året i rad. Här finns ett bildcollage från 2011. Mycket trevligt och den här gången gick det riktigt fort. Vi har rutin nu :) Visst är de hur […]

 6. […] gjorde kransar förra veckan, med grannarna i Skeppsvik för tredje året i rad. Här finns ett bildcollage från 2011. Mycket trevligt och den här gången gick det riktigt fort. Vi har rutin nu :) Visst är de hur […]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

tio − fem =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.