Jag har tillsammans med några kamrater varit på en inspirationsresa till Ångermanland. Ett av våra stopp var på Härnösands Konsthall & vi var där för att se en broderiutställning med Linda Lasson. Linda broderar med svart sytråd på oblekt bomullstyg. Enkelt, lågmält och otroligt uttrycksfullt. Många av broderierna är humoristiska & har roliga eller eftertänksamma titlar. Ni måste bara svänga in till konsthallen i Härnösand om ni har vägarna förbi, utställningen pågår till den 3 september.

On my recent trip we made a stop in Härnösand at the art gallery & we saw an embroidery exhibition with Linda Lasson.  Her embroidery is very simple but really expressive. Take a look if you are in Härnösand.

/Madde

Tagged with:
 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

två × 5 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange