Böcker, jag skulle kunna ha hur många som helst. Jag har föreslagit att vi skall bygga ett bibliotek här hemma, men maken tittar undan & undviker samtalsämnet. Jag har en känsla av att han tycker att jag brer ut mig tillräckligt som det är här i huset redan. Dagens boktips blir i alla fall Drawn to stitch  – line, drawing & mark-making in textile art av Gwen Hedley. Här finns en massa vackra & inspirerande bilder, processer osv. När jag bläddrar i den får jag lust att…

I like books, a lot! I´m dreaming of a library of my own at home, but I think my husband thinks that I have enough space & things all over…Anyway, Drawn to stitch  – line, drawing & mark-making in textile art by Gwen Hedley is a book with inspirational pictures, processes, ideas, it makes me want to…
/Madde

 

4 Responses to Böcker, böcker

  1. Maria skriver:

    Den ser verkligen inspirerande ut. Lade till den i min önskelista på adlibris, har inte råd att köpa nu…

  2. ann skriver:

    ser absolut ut som en bok jag vill äga!!!

  3. […] Hon gör fantastisk konst och har skrivit två inspirerande böcker som jag skrivit om förut: Drawn to stitch och Surfaces for stitch. så ni kan förstå att jag har höga förväntningar på denna kurs. […]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

fem + 3 =

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.
Secured By miniOrange